Contrasten

Eentonigheid, continu hetzelfde gezelschap en een werksleur, een aantal dingen die ik totaal niet meemaak met mijn werk bij DC Models. Elke week heb ik andere jobs te doen en elke week ontmoet ik nieuwe mensen. Contrasten, wat ik koppel aan het bewerken van foto’s, kom ik gedurende mijn werk eigenlijk overal tegen. Mooi moment om ook weer eens in mijn taal, the Dutch way, iets over te brengen. Ook al werkt DC Models heel veel in Ibiza, we hebben de afgelopen maanden ook ontzettend veel klussen in Nederland gehad. Het showseizoen loopt weer langzaam teneinde en ook hier zie ik de contrasten extreem in. Een perfect voorbeeld is een throwback naar vorige week…

Amsterdam, een stad wat tot het rijtje ‘meest diverse nationaliteiten in een stad’ behoort, (zelfs meer dan New York), en wat 833.624 (2016),  inwoners telt. Een stad waar ook DC Models afgelopen weekend een kleine input had met zoveel grote contrasten. Samen met een multicultureel DC Team wisten wij, zelfs in de regen, een geslaagd fashion festival weg te zetten. Om dan even terug te komen op contrasten, stuit ik toch wel op een heel belangrijke…. Regen & Fashion Festival –> Hoe dan?

Oké, iedereen heeft wel eens een dag dat je met wat meer moeite naar je werk gaat. Ook ik, ondanks dat ik elke dag iets anders te doen heb en elke dag in een andere rol stap, gericht op de wensen van de klant. Of ik nou een verliefd stel moet spelen, op een foto over moet komen als een ijskoningin of gastvrijheid en representativiteit spelen bij een job een belangrijke rol, het maakt niet uit. Het kan je opbreken, maar bij mij werkt die diversiteit juist enorm goed. Wanneer je in de regen een fashion festival moet wegzetten, denk je echt wel bij jezelf: “masker opzetten en gaan!” Uiteindelijk gaat alles vanzelf. Het enthousiasme, de moves en de vrolijkheid breng je met alle plezier over. Dat is iets wat ik ook bij Amsterdamse Poort zag. Ook al waren de contrasten zo ‘huge’ in alle opzichten, de fun en het gezamenlijke doel maken het tot een perfect geheel.

En eigenlijk heb ik de grote contrasten bij zoveel klussen gezien de afgelopen tijd. Niet alleen bij klussen, maar ook bij modellen. Hoe anders een model kan zijn in een bepaalde sfeer. Je bent tenslotte niet een persoon in campagnes & shows, je bent een model. Dit klinkt misschien heel hard en natuurlijk telt je persoonlijkheid heel zwaar mee in de modellenwereld, maar je moet je kunnen inleven en kunnen acteren als een beest. De ene dag loop je bij het fashion festival in Amsterdam en de andere dag schiet je voor de campagne voor Rico Moda. De ene dag schitter je in de jurken van Ronald Kolk Haute Couture en de andere dag heb je een prachtige jurk van P&M Mode aan…

 

 

Het liefst loop ik hele dagen als een naaktslak rond. Dat zal mijn carriere niet heel veel goeds doen, maar toch die contrasten wanneer ik show-make-up op heb of wanneer ik thuis op de bank zit, kent vast iedereen wel. Ook met onze nieuwe DC representatiecursusgroep laat ik dat even goed zien en leren zij over 2 weken allemaal hoe je een goede basis show-make-up opzet bij Superlooks Cosmetics. Schrik niet, maar elke keer wanneer ik deze foto zie, besef ik wat make-up met je doet. Dus ik ben ook mega benieuwd naar de verschillende gezichten over 2 weken. Before & After!

 

Have a nice weekend! Wij gaan door naar Mechelen, Utrecht & Beveren.

Photocredits: Daan van Stek

-xoxo- Amy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s