Happy Weekend

 

Weer bij gekomen van een lange, warme, maar een heerlijke dag @ McArthur Glen Rosada met een DC Models showproductie, heerlijk zonnetje en weekend-feelings! Voor vele betekent happy weekend, lekker chill, met mooi weer een drankje op het terras, even de stad in or whatever. Als je maar even niet met werk bezig bent. DC Models wordt blij van weekenden net als die van afgelopen weekend. Een overvolle agenda met oa de opening van winkelcentrum de Els & de shootdag van onze representatiecursus. Ik heb er van genoten en, gezien de reacties, delen velen mijn mening.

 

Grand Opening Winkelcentrum de Els

Na weken voorbereiden was het afgelopen zaterdag eindelijk zo ver. Winkelcentrum de Els werd heropend met een spetterend feest. Voor mij was het de eerste keer dat ik van zo dichtbij een DC ENTERTAINMENT productie meemaakte. Bizar hoeveel daar nog bij komt kijken. Om 08.00 uur begon de opbouw van het evenement waar om 14.00 uur de officiële opening werd gehouden met de burgemeester, maar misschien nog wel leuker met de dames van LUV’ & de toppers O’G3NE. Even terug naar 08.00 uur en de vele dingen die erbij komen kijken, want zoals ieder mens de dag start, begonnen wij ook de dag met een ontbijt voor alle winkeliers en personeelsleden van de Els. Niet dat wij heel veel tijd hadden om te ontbijten, want ook was de langste taart van Nederland die dag aanwezig bij de Els, feestelijker kan het niet toch 😉 Terwijl Vanessa en ik de registratiebalie van de kanskaartenactie met meer dan 200 prijswinnaars in orde maakten, werden ook de kleedkamers van de artiesten verzorgd. Ennnnn….Bingo! De eerste stortbui van de dag is geland. Stiekem kreeg ik het zelf een klein beetje benauwd en stonden we met z’n allen in de tent van de techniek, maar ja, hier reken je natuurlijk op en al gauw schakel je over. Thank God, de zon kwam terug en in no time stond het hele plein vol met duizenden mensen, partyanimals, prijswinnaars & fans. Heeeeeeeeeelll veeel fans, ik denk dat ik wel honderden keren de vraag heb gehad wanneer LUV’ & Og3ne kwamen. Ik geef ze gelijk, want wat een pracht geluid komt er uit die dames! Ook respect voor de meiden van O’G3NE, want wat een aandacht en tijd geven zij aan hun fans!! Daardoor moest de bewaking wel iets harder hun best doen, maar een zeer geslaagde dag. Na afloop zag ik nog wel wat huilende diehard fans die helaas geen foto konden bemachtigen met OG3NE, maar ik weet zeker dat ook hun dag eentje voor in een boekje was!

 

Shootingsday

Ik denk dat ik om 21.00 uur al knock-out in mijn bed lag en dat terwijl ik echt een avondmens ben. Uiteindelijk toch wel een intensieve dag geweest, maar mijn lange schoonheidsslaapje deed me goed en stond om 08.00 uur fris en fruitig op locatie @ Bresam Heftrucks Etten-Leur, waar we super werden ontvangen door Alex. Shooooooootingdayy voor onze cursisten van de DC MODELS REPRESENTATIE CURSUS. Portofolio in progress… spannend!!! Oooh wat houd ik van deze dag! 20 weken werk je met de cursisten aan houding, presentatie en technieken in ons vakgebied en dan nu beginnen ze met het opbouwen van hun portofolio onder begeleiding van DC Models. 4 Verschillende settings en 4 verschillende fotografen wat je portofolio uitgebreider maakt.

Set 1 : Studio portret. Een foto die sowieso in je portofolio thuishoort is natuurlijk een clean portret shot. Als er een daar goed in is, is het Vanessa wel. Wel is het een shot dat extreem veel aandacht nodig heeft. Geen enkele haar mag verkeerd zitten (Gelukkig waren de kappers van Yorimage aanwezig) en je moet de juiste expressie hebben. Je gezicht is tenslotte het middelpunt in dit shot. Ik heb al een paar ruwe portretjes mogen bewonderen en wauw, daar zaten zeker een paar toppertjes bij.

 

 

 

Set 2: Industrieel. Over deze setting was ik zeer enthousiast. Een loods, rookmachine, kleurverlichting en gereedschap. Niet extreem veel nodig om een super vette foto vast te leggen. Terwijl ik soms mee gluurde met de fotograaf Peter Geluk kan ik zeker zeggen dat het er gruwelijk, mysterieus & stoer uit zag!

FUN @ WORK

Set 3: Ibiza Style. Zelf mocht ik bij deze setting fotograaf Ellen van Doorn assisteren. We hadden een complete koffer bij ons met Ibiza spulletjes, hangstoel, kleden, cocktails enzovoort. Ik heb heel de dag het gevoel gehad dat ik op Ibiza was ;). Soms heb ik wel groepen gehad waarbij ik het moeilijk vond om mensen los te krijgen, maar eerlijk, bij deze groep ging het naar mijn mening erg snel. Misschien ook omdat het bij onze setting erg happy was, lounge muziekje aan, lekker los en je de “fake tandpasta lach” op moest zetten. Misschien is dat de reden waardoor ik het gevoel had dat niet veel cursisten extreem nerveus waren. Alleen maar goed, want ik ben trots op ze. Ze staan er super op!

 

 

Set 4: Let’s go outside. Daan van Stek een van de toppertjes in buiten fotografie mocht weer lekker buiten op pad. Samen met Aida op zoek naar de perfecte omgeving voor de juiste persoon. Laat je creativiteit maar werken!!

 

 

 

Een aantal ruwe beelden, maar Ooo wat ben ik benieuwd naar het eindresultaat van onze New Faces! Houd onze Facebook, Instagram & Site in de gaten en ontdek al onze New Faces!

Cheers to that Bitches, Happy Weekend!

-xoxo- Amy

Pictures by: Daan van Stek, Peter Geluk, Vanessa Smit, Ellen van Doorn & WaalwijkNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s