Ibiza, Mothersday & Grand Opening

 Airport, voorbereidingen DC Models @ Ibiza Summer ’17, tranquillo, meetings, cocktails, artiestenreis, shoppings, mothersday, vaders aan de slag en heropening winkelcentrum de Els! Alles zo’n beetje wat voor mij centraal stond deze week, enjoy my week!

DC Models @ Ibiza is ondertussen geen nieuwtje meer en wij verzorgen voor het tweede jaar shows & shoots op dit prachtige eiland. Zelf vloog ik vorig hoogseizoen ( first year of DC Models @ Ibiza ) 4 keer naar Ibiza voor shows voor o.a  Atzaró, KurruKurru Fashion, NikkiBeach en mocht ik in de prachtige, romantische jurken van Charo Ruiz & Isla Ibiza de collectie schieten. Ik zou zeggen een topper van een eerste jaar DC Models @ Ibiza maar, ook het tweede seizoen begint er weer aan te komen. DC Models is er al weken mee bezig en ook alle clubs hebben deze maand hun seizoensopening. Ik mocht afgelopen week mee met onze sales manager Ger naar het kantoor van DC Models @ Ibiza. Ze vliegen week op en af naar dit eiland. Voor mij was het de eerste keer dat ik niet voor opdrachten er naar toe vloog, maar puur voor de voorbereidingen. Tuurlijk dacht ik stiekem bij mezelf 4 dagen Ibiza, chill!! Zon, strand, tranquillo, nouuuu keep dreaming… Ik heb genoeg stranden voorbij zien komen dat wel, maar dat was het dan ook letterlijk. Meetings, meetings, meetings & ojaaa meetings. Ik vond het héérlijk. Ik heb het eiland echt op een andere manier leren kennen, op business gebied en ja, a lot of credits to Ger, want wat ik ook heb gemerkt is dat de mentaliteit daar zó anders is en je echt op een andere manier communiceert. Eerlijk de Nederlanders kunnen soms wel te hard drillen en die tranquillo manier van benaderen daar bewonder ik. Naast de voorbereidingen hebben wij natuurlijk ook tranquillo gedaan en hielden wij onze siësta na 21.00 uur. Cocktails, food, maar ook was er een concert die week op Ibiza met Nederlandse artiesten waar wij voor uitgenodigd waren door zangeres Samantha Steenwijk waar we in Nederland regelmatig mee werken. Zeker een goede afsluiter, drankje, buitenlucht, live music, thanks Samantha

Betere omgeving voor meetings kun je niet hebben!

 

honderden borden voorbij zien komen met Grand Opening. Season Begins, Yeahh!

 

Kissis from Ibiza

 

love the nature of Atzaró. Catwalk location, do you remember it? 😉

 

Eindelijk weer een paar dagen mijn zomer outfitjes uit de kast kunnen trekken

 

MOTHERSDAY

Back in Holland, let’s prepare Mothersday! Een weekend waar wij 5 teams van DC Hospitallity weg zetten. Zo hadden we ladies die de mannen in Waalwijk aan het werk zetten, zodat de moeders een dag vrij konden nemen op hun speciale dag. Door mannen hun vriend voor dat weekend te overhandigen ‘de afwasborstel’ hebben we veel moeders laten juichen!! In Hellevoetsluis werden de moeders op een andere manier verwend. Zij kregen door onze mannen een mooie goodybag mee naar huis. Ik weet niet of de dames liever de goodybag mee naar huis namen of de hotte boys in red suite 😉 In Heerle waren de Meest Verleidelijke Man van Nederland & Mr. Universe aanwezig. Oh Yes, Let’s make a picture please, it’s getting hot over here!

 

 

 

GRAND OPENING

O’G3NE, namens DC Models, you did a good job in Kiev, we’re proud of you! Waar we nog meer trots op zijn is dat ze naast LUV’ ook aanwezig zullen zijn op de grand opening van winkelcentrum de Els in Waalwijk aankomend weekend. Iets waar DC Models zich deze week o.a. mee bezig zal houden met de voorbereidingen. O’G3NE, Luv’, live music, DJ’s, the biggest cake van Nederland en de uitreiking van de citytrips en honderden andere prijzen, dat word zeker een knaller van een feest! Let’s celebrate!

 

DC Twins promote the Grand Opening

 

Wie zien we daar? Good week everyone, cheersbitches!

Alle info voor the Grand Opening op 20 mei OVER HERE!! (don’t forget to like the page )

-xoxo- Amy

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s