Geel als modekleur!!!

 

Het lange Paas weekend is weer voorbij. 100 Paaseieren, 10 ontbijtjes, brunches gevold door een lunch verder en a lot of chocolate. Ja, een gevoel alsof je voor de tweede keer in 4 maanden ( net als Kerst ) 10 kilo aan bent gekomen en je weer even moet overschakelen naar een gewone werkdag. Jetleg feelings? πŸ˜‰

DC Models ging lekker go with the flow en naast enkele hostess klussen, entertainment opdrachten en een Eye on Fashion show ( waar jullie van de week alles over kunnen lezen) stonden ook onze sexy modern DC Paas Misters door Nederland. Dan heb ik het niet over een saai paashaas pak nee, onze knappe hot boys waren te vinden in een GELE suite. Als je een kleur mocht kiezen die je aan Pasen koppelt weet ik zeker dat vrijwel iedereen GEEL antwoord, maar deze kleur hoeven we dit jaar niet alleen aan Pasen te koppelen. Geel is een top10 modekleur dit jaar en kan niet meer ontbreken in je garderobe.

Zelf was ik altijd iets of wat voorzichtig met deze kleur aangezien ik extreem blank ben en gaf de kleur vaak door aan de wat donkere tussen ons, omdat het contrast daarin prachtig bij hen staat. But wake up Bitch! Als er een kleur is die vrolijkheid en tegelijkertijd kracht uitstraalt is dat wel de kleur GEEL! En ik ben niet de enige met deze mening. Zo omschrijft kleurenspecialist Pantone de winnende geeltint van deze lente, Primrose Yellow, als volgt:

Primrose Yellow sparkles with heat and vitality. Inviting us into its instant warmth, this joyful yellow shade takes us to a destination marked by enthusiasm, good cheer and sunny days.

Zo ook bij modeontwerpers zagen we de kleur geel veel op de catwalks. Wat dacht je van de Yellow ready-to-wear collectie van Emilio Pucci gecombineerd met zwart, paars, groen, roze en blauw.

De gele items van het merk Tibi waren ook erg aanwezig. Tibi koos voor een felle gele kleur, maar tegelijkertijd stuurde ze een warmere geel tint de catwalk op. Een kleur wat ik bij mijn blanke huid en zo ook bij alle andere blond girls erg mooi vind! Ook hier werd het gecombineerd met allerlei mogelijke kleuren in de sandalen.

Net als Tibi & Emilio Pucci was bij Salvatore Ferragamo geel niet te missen on stage! Voor man of vrouw, een tas of een schoen de kleur geel was overal in terug te vinden. En ook de celebs waren het eens met zijn kleurkeuze.

Jessica Chastain in FerragamoSS17

Niet alleen on stage, maar ook on the street zien we veel geel voorbij komen. Een complete outfit of een fantastisch sprankelende accessoire in de geeltint.

Geel als basic kleur gecombineerd met alle kleuren van de regenboog! Love it…

 

Black all Black & Yellow

 

Of alleen je heels en clutch als yellow eyecatcher

 

Do I have to say more…wonderful

 

Ook Gigi gaat met gigiXtommy mee in de geeltint

 

De earrings vallen bij Altuzarra op

 

Walk Like A Star

 

Ook met deze Human Race’s

 

Yes ik ben om, geel hoort dus ook zeker in mijn kledingkast thuis. Benieuwd naar mijn Yellow Look?! Kom eind deze week alles te weten over onze Eye on Fashion show en bekijk de Yellow look van Aida & mij.

See you, Have a nice week! CheersBitches

-xoxo- Amy

Een gedachte over “Geel als modekleur!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s