Breda Fashion Weekend

En of het een Fashion Weekend was! Naast de landelijke opendeur dagen van Caroline Biss en een flashmob voor Jeans Centre met DC Modellen & Dansers, zette DC Models afgelopen weekend ook de eerste editie van Breda Fashion Weekend weg.

Highlevel namen wij zeer serieus. Zo was #1 worlds sexiest female DJ Djamila Celina te vinden op een hoogte van enkele meters en gingen alle remmen los boven, op en rondom de catwalk bij de ingang van de Barones.

Voor DC Models begon het allemaal al enkele maanden geleden met de voorbereidingen. Voor ons ‘The models’ begon het afgelopen zaterdagochtend en schoven we om en om in de kappersstoel waar Vanessa, Deborah & Huub van Yorimage Breda onze identieke kapsels verzorgden. Natuurlijk zoals altijd een doorpas en een draaiboekbespreking waar we weer  lekker werden gedrild en de ‘focus puntjes’ naar voren werden gehaald door onze backstage coördinator. Yessss, it’s showtime!

Vanuit de Barones liepen wij zo onder de DJ-truss door de catwalk op waar we o.a de collecties showden van Camel Active, the Sting, Steps, Miss Etam, Open32, Promiss, Expresso, van Uffelen Mode, Paprika, Bandolera, Jean berge, Shoeby, Face2, Cornelius Herenmode, Grote Man Shop, The Sting, Palais Lingerie, Promiss, Valerio Vicci, Oogwereld Option en als afsluiter Amiga Bruidsmode. Een weekend lang 8 shows, midden in het centrum. Je hoorde van honderden meters afstand de beats van DJ Djamila. En ook een flinke catwalk was aanwezig. Je kon er niet omheen, maar dat deed Breda ook niet. Ik hoorde achteraf dat het een van de drukste dagen van het jaar was. Natuurlijk hadden we het weer ook mee. Super, dat maakte de eerste editie van Breda Fashion weekend in Breda helemaal compleet.

Ook wij pakten tussen de shows door even wat zon mee 🙂

 

Ik vond de sfeer super en het was definitely een feestje om te lopen voor deze fashionstores uit hartje Breda. Zo dacht ik er over, maar BN De Stem, Bredavandaag.nl en Omroep Brabant deelden deze gedachte en ook. Zij stonden namelijk aan de catwalk om verslag te doen. Wie er natuurlijk ook bij was ‘De meest verleidelijke man van Nederland’ Ger Valkenburg. Ja daar hebben we hem weer hoor ;). Nog steeds vind ik het opmerkelijk hoeveel aandacht Ger krijgt met deze titel en ook dit keer was hij niet alleen backstage coördinator. Hij was ook geboekt door ‘Zeezicht’ en mocht meerdere gratis koppen verse tomatensoep weggeven en hij werd uiteraard weer geïnterviewd. Oooo what a weekend!!

Pictures – Daan van Stek

 

 

 

 

Eerste editie Breda Fashion Weekend, absolutely fabulous weather, terassen vol, a lot of Fashion en good beats & vibes. Check, Check, Check!!  Een zeer geslaagd Fashion Weekend, op naar de volgende! Want dat is de bedoeling. Breda Fashion moet uit gaan groeien tot een jaarlijks terugkerend evenement wat Breda als modestad op de landelijke kaart gaat zetten.

Want Breda heeft het allemaal in huis!

Cheers Bitches

-xoxo- Amy

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s