Get Dressed


Caroline Daur one of my favorites on instagram. Niet alleen haar uitstraling vind ik geweldig ook haar kleding is amazing. Nu is zij een van de meiden die het heeft gemaakt in de blogwereld en met alle liefde wordt gekleed door o.a. Dolce and Gabanna, Balenciaga, Off-White en ook willen FWRD & Revolve graag dat Caroline hun kleding promoot op social media.

Nu liggen de bedragen net iets hoger bij deze merken, maar dat wil niet zeggen dat ook de mensen die minder uitgeven aan kleding er mogen zijn. Nu net voor deze low-budget shoppers heb ik een outfit à la Caroline Daur bij elkaar gezocht. Ja het kan echt!!!

Carloine Daur
@carodaur
 http://www.carodaur.com

Deze outfit van o.a. Versace, Off-White en Gianvito Rossi heeft een waarde van rond de € 6000,00. Eens kijken hoe hoog wij kunnen komen met onze low-budget shoppings.

TOPSHOP – Vinyl (Lak Look) Trench Coat

Aankomende winter zullen we het veel zien ( & I Love it ), maar nu vond ik het nog wel lastig om een MOOIE lak leren look trench coat te zoeken. Je wordt al snel doorverwezen naar bijvoorbeeld ‘Chantals Kamer’ als je snapt wat ik bedoel, maar deze Vinyl Trench Coat van Topshop mag er zeker zijn.

Vinyl Trench Coat TOPSHOP – € 208,37

 

MISSGUIDED – Crop Top White

De crop top die Caroline Daur draagt van Off – White heeft een bedrag van rond de € 200, deze crop top heeft weliswaar niet de letters O F F op de voorkant, maar je hoeft er maar € 12,00 voor weg te leggen.

crop top white MISSGUIDED € 12,00

 

ZARA – Geruite broek

Nu vind ik dat de Zara heel goed inspeelt op de High Fashion Designers, want zo ook hebben ze bijvoorbeeld de modellen à la Alexis & Cloe in hun assortiment. Ook een ruite broek is daar niet in te missen.

geruite broek ZARA € 49,95

 

NA-KD – Choked-up Heels

NA-KD een brand waar ook Carodaur haar kleding kast mee kan vullen. Ookal draagt ze hier de chique heels van Gianvito Rossi ook NA-KD verkoopt de zogenoemde Choked-up silhouette heels.

Chokedup heels NA-KD € 44,57

 

AMAZON ( Miss Unique ) – Mini shoulder bag purse

Maak het of kraak het, een clutch mogen we zeker niet vergeten. Deze zwarte zachtleren mini bag via Amazon oogt klasse en dat voor zo weinig geld.

AMAZON Mini shoulder bag purse – € 20,00

 

Ik weet zeker dat wij onder die € 6000,00 zijn gebleven, Happy low-budget Shoppings!!!

CheersBitches,

-xoxo- Amy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s