Catwalk, Shoots, Hospitality, Haute Couture, Awards @ DCModels

Van België naar Assen, naar Goes, Breda, Den Haag enzovoort. Deze week was DC Models overal en ook ik heb er aardig wat kilometers op zitten. Vandaag een dag achter mijn laptop terug kijkend naar afgelopen week. It was a lovely week @ DC Models!

Monday

DC Models begon de week met een feestje, Stappen & Shoppen Awards 2017. De awards die uitgereikt worden aan de titelwinnaars die zich kunnen benoemen tot beste restaurant, café, winkel en hotel omstreken Breda. DC Models was niet aanwezig om een award te ontvangen nee, maar wel o.a. werden de awards uitgereikt door onze meest verleidelijke man van Nederland Ger. Even daar op terug te komen, echt bizar hoeveel aandacht hij door deze titel krijgt, maar ook stonden er jonge, frisse en mooie gastvrouwen aan de deur namens DC Models en werden deze avond de nieuwe magazines van Stappen & Shoppen onthult. Ook hier droegen wij iets aan bij, want op de covers staan DC Models modellen. Het was een mooie avond, weer super gedaan Stappen & Shoppen. Thanks for being there! A night to remember, for sure.

 

Tuesday

Na een feestelijke avond, back to business. We hebben tenslotte nog een hele week voor de boeg en een drukke ook. De dinsdag en de woensdag stonden o.a in het teken van de Mercedes Benz Tour. Twee dames van ons reden deze dagen door Nederland met de nieuwste bedrijfswagens van Mercedes Benz. Zoooo, dan kijken die mannen wel even achterom als ze de vrouwen aan zien komen om de wagens te promoten. Ja, ja Beauty and the Brains!

Natuurlijk is Tuesday, classday bij DC Models, want al 26 jaar wordt op deze avond de DC Models cursus gegeven. Deze avond gaven we naast de looptechnieken ook een demonstratie make-up. Omdat we in samenwerking met Superlooks Cosmetics werken zullen we a.s dinsdag te gast zijn bij Superlooks Cosmetics Rotterdam. Daar krijgen alle cursisten een workshop showmake-up namens Superlooks en zal DC Models polaroids schieten van de models in spé. Ik heb er zin in. Zoals jullie weten uit mijn vorige posten is het een nieuwe samenwerking en heb ik samen met Aida al aardig veel producten mogen testen van Superlooks. Op sommigen producten ben ik verliefd geworden, dus kan niet wachten om morgen het totale make-up pakket te gebruiken en ik ben erg benieuwd naar de make – (up) overs van de cursisten.

Wednesday

Woensdag stond ik met Vanessa bij de internationale opening van Chugoku. Er zouden veel Japanners aanwezig zijn dus wilden Vanessa en ik naast het Engels ook wat Japanse uitdrukkingen kennen, en zaten onderweg naar de locatie flink te oefenen. Hilarisch zicht en de uitspraak is ook niet helemaal gelukt, maar wij zijn wel fan van deze Aziaten. You very tall, fotò maaake?! Wat een vriendelijke mensen!

Thursday

Shootingday voor de Kruidvat. Ook nu staan de folders van de Kruidvat vol met DC Models modellen. Ik was te vinden in Herentals België waar ik bij een opening van een nieuwe locatie van Frame21 aanwezig was als garagebabe. Een flexibele werkplek voor zelfstandige in een Garage sfeer. Ook stonden er gastvrouwen in Den Haag bij Scorpions. Busy, Busy day!

Saturday

Wat helemaal een busy, busy day was, was zaterdag. DC Models was te vinden in Hengelo, Goes, Mechelen, Assen, Made & Antwerpen voor show producties. Zelf startte ik deze dag om 08.00 uur in Goes en zat ik met mijn duffe kop bij de haar en make-up (Excellence) voor een covershoot. Na de shoot door naar Slot Oostende waar we met DC Models een super show weg hebben gezet. Een prachtige locatie, waar we de hele dag door 3 shows presenteerden. Gasten die aan het eten waren in dit historische pand werden vergezeld met de nieuwste spring/summer collecties van Avalon, Bella Donna, Blique Studio, Bomont, Bubbles store, Castelijn, Cherry lin, Diverso, Dzjeenie, Just Delirious, Lien, Maria Ria, Mikaya, Miss Etam, Moniek Mode, Sp Simon en Promiss. Goes organiseert elk jaar een Couture Night o.l.v DC Models. Elk jaar een andere couturier. Vorig jaar zagen we de creaties van Addy van den Krommenacker. Afgelopen zaterdag werd de couturier tijdens de pers presentatie voor aankomende Couture Night bekend gemaakt door de wethouder en wederom door de meest verleidelijke man van Nederland Ger. Yeahhh this year Ronald Kolk Haute Couture will be presenting his new couture collection!!! Goes, Check! Zeer geslaagde productie, tassen in pakken en door, op naar Antwerpen voor de Couture show van Stephan Badal. Onder het rijden poetsten we de make-up laag eraf om vervolgens op de prachtige locatie Kasteel den Brandt omgetoverd te worden tot een Badal creatie. En of het een creatie was, Stephan nogmaals thanks, je wist weer een super collectie weg te zetten en Stephan Badal Shows zijn altijd een feestje om te mogen lopen, heerlijke sfeer. Zaterdag overleefd, check!!

Fashion @ Slot Oostende

Press Presentatie

Ronald Kolk

Goes by Daan van Stek

 

 

Sunday 

Zondag was voor mij, maar voornamelijk voor mijn huid en haar een bijkom dag. Na alle make-up en haarlak schreeuwde me haar en gezicht om maskers. Ik had met ze te doen 😉 Voor DC Models een voorbereidingsdag, want ook deze week weer kris-kros door Nederland & Spanje. Rotterdam, Waalwijk, Amsterdam, Breda & Ibiza here we come!!

CheersBitches!! Have a nice week.

-xoxo- Amy

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s