De meest verleidelijke Man van Nederland

Ja, wij wisten het al, maar afgelopen vrijdag is er een titel aangehangen. Senior Sales Supervisor Ger Valkenburg van DC Models & DC Models @ Ibiza is uitgeroepen tot meest verleidelijke man van Nederland. Ik en ik denk dat ik namens heel DC Models kan spreken, ben daar súper trots op.

Kim Feenstra

Honderden mannen hadden zich opgegeven om de titel ‘De meest verleidelijke man van Nederland’ te bemachtigen dat georganiseerd werd door Christine le Duc. Ger werd opgegeven door een lieve klant van DC Models Andrea. Naast de sales is Ger ook actief als show coördinator backstage en daarom had Andrea als motivatie: ‘Ger is altijd erg actief achter de schermen en verdient het om nu eens te stralen vóór de schermen.’

Vanaf 1 maart heeft het Nederlandse publiek kunnen stemmen op zijn of haar favoriet. Een kleine maand later, en duizenden stemmen verder werd een selectie van 12 jongens uitgekozen door het publiek. Ik zeg jongens, want 11 hadden een leeftijd van rond de 20/25 jaar en Ger was de enige man van 52 die door de selectie was gekomen. Alleen dát vond ik al super tof. En nu was het afwachten wie er door de vak jury als ‘de Meest Verleidelijke Man van Nederland’ werd verkozen. Naast juryvoorzitter Beertje van Beers stelde zes andere professionele vakmensen hun top drie samen waaruit de ‘Meest Verleidelijke Man’ naar voren kwam. De jury bestond verder nog uit: Willem Baars, Ian van der Putten, Rianne Swierstra, Morris Nieuwenhuis, Robin Hamersteen en Stefan Ammerlaan.

En Ja Hoor!, zoals jullie allemaal al weten is unaniem Ger uitgeroepen tot ‘de meest verleidelijke man van Nederland.’ Toen ik het te horen kreeg stond ik echt een beetje versteld.  Eerlijk, aan de ene kant had ik het niet verwacht. 11 Jongens van rond de 20, inclusief wasbordje en strak glad koppie en dan hebben we Ger… Maar wat ik al eerder heb gezegd kan Ger met zijn charmes echt iedereen charmeren. Gaat het om een klant waarmee hij in gesprek is of een willekeurige vriend hij windt iedereen om zijn vinger met de manier waarop hij mensen benadert. Niet gemaakt en altijd 100% eerlijk, maar vooral respectvol. Dan heb ik het nog niet over zijn uiterlijk, want hij mag er zeker zijn en dat is niet alleen mijn mening. Zo zei juryvoorzitter Beertje van Beers: “Ger heeft ons volledig verleid met zijn innemende uitstraling en gesiogneerde look. Om nog maar te zwijgen over zijn prachtige grijze baard. Ger, jij mag jezelf de enige echte Meest verleidelijke Man van Nederland noemen! Gefeliciteerd” 

Jeej! 50 is het nieuwe 30 for sure! Misschien ook hierdoor ging het na de bekendmaking erg snel met de pers. Vrijdag zaten we op kantoor en letterlijk om de minuut ging de telefoon. Een interview met de Telegraaf, Viva, Libelle, de Vrouw, PowNed, BN de Stem & Lotte Lust. Het persbericht moest eruit en natuurlijk alle berichtjes van bekenden en onbekenden die even wilden laten weten dat de jury een hele goede keuze heeft gemaakt. De vriendschapsverzoeken gingen omhoog en hij krijgt nu al elke dag rond de 35 vriendschapsverzoeken. Ook benaderden ze Ger voor het programma Adam zkt Eva VIPS. Maar helaas lieve mensen wij gaan hem niet zien bij dit tv- programma. Waar we hem wel kunnen bewonderen is op de cover van de aankomende Christine le Duc Kalender van 2018, die genomen is door fotograaf/ topmodel Kim Feenstra.

 

Zo dat was me weer een weekend wel voor Ger. Na alle aandacht en pers ging het werk gewoon door, maar nu hadden wij afgelopen zaterdag wel een hele speciale showcoördinator, namelijk wel de enige echte Meest Verleidelijke Man van Nederland. I’m proud of you babe! & de aandacht is voorlopig denk ik nog niet afgelopen, want de vraag naar Ger wordt alleen maar groter, zo is Ger vanavond ook aanwezig bij het Stappen & Shoppen Event in Breda om een van de awards uit te reiken.

Cheers to that Bitches!!

-xoxo- Amy

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s