Wat een week, Hellyeah It’s Friday!

voor vele vakantie, voor vele uit het zuiden van Nederland een week die even stilstaat bij carnaval. Voor DC Models just another work week, maar desalniettemin wel een hele goeie. Ibiza, selectie runway models, shoots, magazine, voorbereidingen & planning voor de komende weken!

Terwijl iedereen deze week ladderzat in de stad carnaval aan het vieren was, zat Ger op Ibiza bij onze collega Sylvia. Over 3 weken is het lente en voor we het weten is het al weer zomer. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind dat de weken voorbij vliegen. letterlijk, wat gaat het snel. Gelukkig komt het hoogseizoen er dan ook aan, zo ook op Ibiza waar het leven en de shows dan echt weer gaat bruisen. Natuurlijk is DC Models daarbij aanwezig. Terwijl Sylvia de planningen en contacten voor de aankomende shoots vastlegd is Ger bij Atzaró. Vorig jaar hebben we daar al een schitterende show weggezet, maar ook dit jaar staat Fashion Festival Atzaró vast op de planning. So they need some models. De reden waarom Ger voornamlijk bij Atzaró was, de modellen selectie voor aankomende zomer 2017 samen te stellen. Je kent het wel , nooo, I want that model,  yess I like, yess gorgeous, nooo not my thing. Ja, zo gaat dat #sorrynotsorry

fullsizerender

Ook viel er door vrijwel heel Nederland het magazine van Poortvliet XXL op de mat. Nadat er afgelopen week weer geshoot is voor het nieuwe magazine stonden er ook in dit magazine een paar knappe DC Models koppies in. Soms moet je een stelletje vormen met een model die je niet kent, of je bent een compleet gezin die bijvoorbeeld in een woonkamer een gezellig plaatje moet wegzetten. Je moet dus echt in het plaatje passen en het vergt wat inleving. Dat is iets wat ik altijd ( naast natuurlijk de stoelen, banken, bedden enzovoort haha ) mooi vind om te zien. Ik ken de DC Modellen en de achtergronden, van de een meer als de ander ofcourse, maar dan zie ik zo’n volmaakt plaatje, gezellig, geloofwaardig, enthousiast, werkelijk en denk ik bij mezelf: ‘ Yeah, you go girl… or boy ‘

img_1537

img_1557 img_1544

16938639_1245101715577859_2087128837083715327_n

Dan een totaal andere fotoklus waar je geen rekening hoeft te houden met banken, stoelen, lampen oftewel inrichting. Waar je je niet hoeft in te leven in de setting die je vormt, nee je moet je inleven in de kleren die je draagt. De webshop ‘shop op look’ fotografie. De knapperds Irma & Marleen mochten deze week ook weer gezellig langs webshot om te fotograferen voor de merken, Paprika, Cassis en Euretco. Een klus die ik ook met alle plezier doe, maar als ik daar dan ’s ochtends aan kwam en ik zag de rekken staan met alle kleding dan moest ik altijd even tegen mezelf zeggen: ‘kom op, Amy. We gaan er weer voor.’ uitkleden, aankleden, front shot, back shot, uitkleden, aankleden, en zo maar door. Er komt veel meer bij kijken dan je denkt. Je haar moet goed zitten elke shot weer. De roller gaat nog een keer extra over de kleding om eventuele pluisjes te verwijderen en je shirt, broek, rok, jurk wat het ook mag zijn moet precies zo vallen dat er zo weinig mogelijk vouwen in zitten. Wat mij dan weer energie gaf is door bij elke klik een andere pose aan te nemen. Het besef hoe snel het eigenlijk gaat en hoeveel poses je maakt. Het aantal setjes dat je aan hebt gehad, geeft me dan weer een glimlach op me gezicht aan het einde van de dag. Ook Marco stond afgelopen week te shinen in zijn suites, die hij vastlegde voor verschillende web shops. ‘Zucht..’ altijd fijn zo’n man in pak ;).

16864829_1242035462551151_5124641441431421399_n

Wat ik nog meer fijn vind is de nieuwe spring/summer collecties van 2017. Jullie weten ondertussen ook wel wat de trends zijn en aangezien ik aan het experimenteren ben met camera’s, kon ik het niet laten om deze week ook wat shots van deze 2017 trends te maken. Ja, 2017 is vooral geïnspireerd op safari.

– Clothes by Valerio Vicci –

img_1496

img_1504

img_1526

 

& Zara, Maison Scotch, G-Star

Zo dat was me wel weer een weekje. Hellyeah it’s Friday, bijna weekend. Wat eigenlijk niks betekent bij DC Models aangezien we op zaterdag en zondag meestal ook werken, maar ik mag wel lekker van een weekend genieten. Volgende week is DC Models o.a. weer druk met de voorbereidingen van de aankomende shows. Zoals bijvoorbeeld de Fashion shows in Goes – 25 maart – & Fashion weekend in Breda – 8/9 april –  Dit zijn nog maar 2 voorbeelden, want Ger vliegt volgende week gewoon weer lekker terug naar Ibiza om de andere shows en shoots voor te bereiden. Atzaró is nog maar het begin, it will be a lovely summer!!

img_1574

CheersBitches have a nice Weekend

-xoxo- Amy

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s