Superlooks Cosmetics

16 Dozen met nieuwe producten werden uitgepakt. Er was een workshop Make-up Secrets aan de gang en Aida en ik kwamen binnen in een prachtige strakke Superlooks Cosmetics vestiging in Rotterdam. Nadat Ger, Dyon & Vanessa hun eerste meeting met Superlooks Cosmetics hadden, waren Aida en ik razend enthousiast en nieuwsgierig naar dit merk en bezochten wij het afgelopen zaterdag zelf.

 

img_0470 img_0472

5 Jaar geleden is het begonnen voor Dorina met Superlooks Experience. ‘Superlooks Experience?’ “Je bent model voor een dag, je gaat in de visagie en vervolgens wordt je een hele dag gefotografeerd. Jij als model, een eigen fotoshoot en prachtig opgemaakt”, zo vertelde Vanessa de bedrijfsleidster van Superlooks Cosmetics Rotterdam. Dorina had haar eigen make-up lijn ontwikkelt en vanaf het begin stond het vast, Superlooks Cosmetics wordt NIET getest op dieren. Een ding waar DC Models helemaal fan van is. Al gauw kwam Dorina erachter dat niet veel mensen wisten hoe ze zich nu op moesten maken. Waardoor het balletje echt ging rollen en ze er visagie workshops bij ging geven. Inmiddels 5 jaar later, twee vestigingen verder, een in Diemen en sinds vorig jaar december ook een in Rotterdam. En als wij Vanessa mogen geloven staat er nog veel nieuws te wachten, want ook zijn ze bezig met grootse uitbreidingen binnen Superlooks Cosmetics en wordt Superlooks Cosmetics Rotterdam het paradepaardje van deze trendy cosmetica lijn.

img_0474 img_0475 img_0479 img_0473

Waarom wij het trendy vinden? Na onze ervaring bij Superlooks Cosmetics vinden wij het schitterend om te zien dat ze zich in eerste instantie heel erg op de huidtypes storten. De huidverzorging staat centraal en ze werken het af met hun make-up lijn. Voor onze ontmoeting met Superlooks dachten we dat primers een onder basis was zodat je make-up er een hele dag op blijft zitten. Dit klopt zeker maar Superlooks zou Superlooks niet zijn om zich daar ook in te specialiseren. Zo hebben ze de hydraterende primer, zoals wij die meestal kennen voor de normale huid, maar ook een invisible pore primer. Geschikt voor de huidjes met wat grovere poriën om het mega egaal te maken. Daarom is de invisible pore primer ook zeer geschikt voor fotoshoots. Dit is niet het enige! Ook hebben ze primers in de kleuren purple, green, yellow en pink. Elk geschikt voor een ander huidtype.

img_0468

#PURPLE

Perfect voor de donkere huidtypes, of de gezichtjes die wat donkere plekken hebben zoals pigmentvlekjes. It’s magic, het vervaagd, egaliseert en zorgt voor een frisse uitstraling en je hoeft maar een beetje te gebruiken ook.

#GREEN

Geschikt voor mijn huid 😉 Dus alle licht kleurige huidtypes die last kunnen hebben van wat roodheid. Green is our color!

#YELLOW

Geschikt voor de olijfkleurige huiden. De gele tint zorgt ervoor dat de rode vlekjes en andere oneffenheden worden weg gewerkt en je er een egale en frisse huid voor terug krijgt. De perfecte basis om vervolgens je foundation aan te brengen. Wist je trouwens dat Superlooks Cosmetics 20 verschillende kleuren foundation in huis heeft?!

#PINK

Een iets dofferen huid? Pink lightens you up!

 

En wat dacht je van hun Magic Silky Base. Wij hadden er nog nooit van gehoord, maar zijn er inmiddels lyrisch over. Een gel die je op de huid aanbrengt. Vandaag heb ik (Amy) het aangebracht op mijn huid en heb er vervolgens alleen maar wat poeder overheen gedaan. Ik heb een mega egale huid en het lijkt of ik gewoon foundation op heb en het ziet er super natuurlijk uit. Ja, ik kan begrijpen dat dit hun best verkochte product is.

img_0466

Wat Aida en ik dus vooral heel tof vinden aan Superlooks is dat ze dieper gaan dan alleen een crème, foundation, oogschaduw en lipstick. Ze kijken echt naar de voeding en verzorging van de huid waardoor de make-up nog beter naar voor komt. Wij zijn toch ook van mening dat de make-up goed tot zijn recht komt. De hoeveelheid pigment in de producten is amazing. De kleur van de oogschaduw en bijvoorbeeld lipstick is exact hetzelfde wanneer je het op het gezicht aanbrengt. En geloof ons er zijn genoeg kleuren, maar liefst 80 verschillende kleuren oogschaduw  van diamond tot mat. Ja, wij zijn in Heaven!!

img_0480 img_0483 img_0465 img_0477

Als je een make-up item mocht kiezen waarmee je de straat op ging, koos Aida voor de highlighter crème, ik zou voor een lipstick gaan. Ook stelden wij deze vraag aan bedrijfsleidster Vanessa, zei koos voor het concealer pallet, omdat je daar veel oneffenheden mee weg kan werken. Voor welk product zou jij gaan?

Wij zijn benieuwd en ook naar onze toffe samenwerking met Superlooks Cosmetics waar onze new faces in training zullen gaan tijdens onze modellen- representatiecursus. En DC Models die samen gaat werken met Superlooks Cosmetics voor onze foto- en catwalkmodels.

– ‘Smile you are beautiful’ –  ‘Makeup is my art’ – ‘I love the confidence that make-up gives me’ – ‘Inner beauty is great but a little mascara never hurts’ – 

Cheers to that Bitches!!

img_0486 img_0487

-xoxo- Aida & Amy

 

5 gedachtes over “Superlooks Cosmetics

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s