DC Models Presents Fashion

 

20 Weken catwalk training, camera training, presentatie training, fotografie training en make-up training. 20 Weken aan jezelf gewerkt, 20 weken de beste look uit je gehaald door middel van ons professionele DC team en o.a bekende mua’s, professionele acteurs maar ook een  portfolio opgebouwd met onze top fotografen zoals Ellen van Doorn, Peter Geluk, Harald Lakerveld  en Daan van Stek. So I guess these models in spé are ready for showtime baby!!

 

dcpresents

 

Elke keer wanneer DC Models een nieuwe cursus start ben ik benieuwd naar de motivering van de personen, waarom ze de cursus willen gaan volgen. Je hoort vanalles. Sommigen willen aan zichzelf werken, leren hoe ze zich moeten presenteren en hoe ze zelfverzekerd over komen. Andere hebben bijvoorbeeld een drukke baan en daarbij een druk gezinsleven en willen even qualitytime met zichzelf. Ook willen sommigen proeven hoe het modellenleven er aan toe gaat en hebben een droom om zelf verder te komen in het vak. Wie je ook mag zijn, ben je jong, ben je volwassen, ben je een jongen, een meisje, heb je wat meer rondingen dan je zou willen, zit je vol met sproeten of heb je flaporen. Iedereen komt uit allerlei hoeken naar de cursus en dat vind ik heerlijk om te zien. Elk persoon heeft een ideaal beeld van model zijn, maar juist net die overload aan sproeten of de flaporen maken je uniek en uniek is nou net hetgene wat een persoon of model bijzonder maakt. Door de weken heen zie ik dat de cursisten dat ook in gaan zien. Als stille kuikentjes komen de jonge meisjes binnen, ik zie ze groeien tot jong volwassenen. De jongens van de afgelopen cursus waren al erg zelfverzekerd, maar hun heb ik professioneel zelfverzekerd zien worden. De volwassenen van de afgelopen cursus heb ik zien stralen van oor tot oor. Na al deze ontwikkelingen is het tijd voor de waarheid. Hoe presenteren/showen ze zich voor honderden man?

4 5 6

Afgelopen donderdag was het zo ver: “DC Models Presents Fashion.” Samen met Bonita, Bruba Sport, Eyewish opticiens, H&I Mode, Hip Weddingdesign, Men’s House, Mode4her, Mulders schoenen, Only, Palais Lingerie, Pretty4u, Reload, Valerio Vicci, Van Haren, Women Today en Woed zetten wij een BIG event weg. Een show die ruim 400 man bezocht. Een catwalk van 20 meter, spotlights, beats, een pop-up street van deelnemende zaken, cocktails en een  jury met o.a. de winnares van het eerste seizoen van Benelux Next Top Model Rosalinde en Jason die zich mag bekronen met de titel Mr. Universe. Ja dan kun je wel begrijpen dat er 25 zenuwachtige mensen backstage staan, die voor de eerste keer de catwalk op gaan. Gelukkig liepen er enkele modellen mee van DC Models met jarenlange ervaring, die de kar trokken en de 25 nerveuze cursisten konden begeleiden.

catwalkpubliek

Vaak gaan wij de catwalk op zonder rehearsal, je hebt een doorpas, gaat in de visagie, we bespreken het draaiboek en go for it: Showtime! Met de DC Models cursus hebben we wel een rehearsal ’s middags gehouden. Op dat moment keek ik af en toe wel met geknepen ogen, ‘ fingers crossed.’ Ze willen het perfect doen niks mag fout gaan, waardoor de zenuwen het soms overnamen, maar via deze weg wil ik nog een keer een groot applaus geven aan heel de groep. Jullie hebben het geweldig gedaan!!! Ik was niet de enige met deze mening, want achteraf bleek dat ook uit de reacties die ik hoorde. De eerste keer dat ze op kwamen waren ze super nerveus, niet dat je dat zag,  maar de andere rondes genoten ze volop en dat straalde ook zeker van de catwalk af. Een cursist kreeg te horen na afloop van de show: ‘Het leek wel of je een orgasme op het podium kreeg, zo zelfverzekerd presenteerde je jezelf.’ Een groter compliment kun je niet krijgen na 20 weken aan jezelf te hebben gewerkt. Ook ik heb rond gevraagd wat iedereen er van vond en ze waren super enthousiast. Ze hadden nooit gedacht dat ze dit zo leuk vonden, maar met name dat ze het durfden. Ze wilden er gerust een tweede show aan vast plakken, wat hebben ze genoten. En ik ook, elke keer wanneer het gelukt is om weer zulke toppers weg te zetten ben ik super trots op het DC Team. Sommigen die dit al meer dan 26 jaar doen.

 

aid

 

‘ Het leek wel of je een orgasme op het podium kreeg, zo zelfverzekerd presenteerde je jezelf ‘

 

Some New Faces

1 dc-models-07-01-2017-01-13-2 dc-models-07-01-2017-6540-2

Gisteren avond zijn we begonnen met een nieuw seizoen van de cursus. Wederom kwamen er weer verschillende mensen uit allerlei hoeken. Ik ben benieuwd wat voor toppers wij dit keer kunnen opleiden en scouten!!! Denk jij dat jij de perfecte persoon bent om ons DC team te versterken, kom a.s dinsdag om 19.30 uur langs @ de Nieuwe Nobelaar in Etten-Leur. Take it or leave it, make your dreams come true!

Ik heb er al zin in, CheersBitches op weer een succesvol seizoen

amyroos

-x0x0- Amy

 

Een gedachte over “DC Models Presents Fashion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s