Society Lunch Gold Edition

 

De society lunch by Tony Tetro, de lunch die elk jaar terugkeert. Hoe Tony het zegt de ‘lunch that matters’. DC Models ontvangt al jaren een invite voor deze exclusieve lunch en zelf was ik voor de tweede keer aanwezig.

Dit keer werd de society lunch gehouden in de Crowne Plaza at Den Haag en zoals we gewend zijn van Tony Tetro wordt er elk jaar een thema aan gehangen. Zo was het thema van de lunch afgelopen zomer in Kasteel de Wittenburg Rock & Roll en konden we gisteren alvast genieten van de kerst sfeer met als thema Golden Christmas. Wat ik wel heb gemerkt is dat alle gasten uit binnen- en buitenland zich met alle plezier aan de dresscode houden en zo waren er weer veel creaties te bewonderen, iets waar ik voornamelijk op let.

De long gala dresses werden weer uit de kast getoverd, glitters, pailletten, kant en parels. De mannen voornamelijk in de klassieke smoking, maar ook veel met een touch of gold. Zo zag ik bij de mannen glitter jasjes en strikjes, maar wat mij blij maakt is dat de man van vandaag steeds modebewuster wordt en een eigen identiteit creëert. Zo kunnen ook de heren variëren en combineren met stoffen, kleding items en trends. De fall velvet trend van 2016 zag je ook terug komen, zo zag ik Sander Hogendoorn in een prachtig nachtblauwe velvet blazer. De details spelen ook een belangrijke rol. Marcel Alberti Hairdresser die afgelopen week ook de haar creaties verzorgde tijdens de show van Ronald Kolk bij Masters of LXRY, droeg een uitgesproken jasje met pailletten, sterren, panter en steentjes. De details creëerde zijn eigen identiteit maar bleef chic. Ook onze collega Ger had een topper van jacket aan! Zijn jasje met ontzettend veel strass steentjes. Door de keuze om de rest van de outfit neutraal te houden viel zijn jasje op de perfecte manier op.

Alice Zegerius van Beverly Beethoven en ook bekend van het televisie programma “Jouw vrouw, mijn vrouw’ droeg mijn favoriete outfit van de dag. De parels die terug komen in de kousen. Het transparant detail in de rok en de heels met witte accent. De outfit klopte helemaal, een schattige, stijlvolle en glamorous look. Glennis Grace zagen we in een little black dress, een item die in de ladies wardrobe thuishoort. Altijd geschikt, niet heel verrassend maar Glennis laat toch alles stralen!

Jan des Bouvrie draagt bijna altijd zwart-wit.  Naast hem droegen onder andere presentator Harry Mens, zanger Ben Cramer, designer Allan Vos, Haarspecialist Erwin Kettman en celebrity personal trainer Alain Hulspas een black white smoking/pak tijdens de Society Lunch. Goed aan de dresscode gehouden mannen: Black Tie! Zanger Demy de Groot daar in tegen koos voor iets onwijs fouts, maar toch ontzettend leuk en humoristisch. De traditionele foute kersttrui!

Nu ben ik een van de jongste op de Society Lunch, maar Corry van Gorp vond ik zelf een schitterend jasje aan hebben met gouden accenten en veren. Ook actrice Mariska van Kolck schitterde in haar gouden maxi dress. Ja, zij blijft een prachtige vrouw.Ook liep ik songfestival zangeres Justine Pelmelay en zangeres / diva Ingrid Simons (yes, de moeder  van Eva Simons) tegen het lijf. Hun uitbundige glimlach op zich was al genoeg om te stralen deze middag. Súper!!!

Special thanks to mister Tony Tetro voor de zeer geslaagde middag, lunch, en uiteraard de Scroppino’s! Heel graag tot de volgende. Ik kijk nu al uit naar de volgende editie en het bijbehorende thema.

 

dc-trio
DC Models

 

img_0241
Marcel Alberti & Dusty Kuylaars – Hairdressers

 

Till Diederich (Sonny Crocquet) & Sander Hogendoorn eigenaar van restaurant ’s Anders

 

Dutch Diana Ross Glitter pailletten, maar ook de marine look perfect gecombineerd voor een gala lunch
Dutch Diana Ross met partner

 

Ronald Kolk & ..... in een Kolk creatie
Couturier Ronald Kolk & Elisah Baijens (dochter Liesbeth List ) in een Kolk creatie

 

Glennis Grace

 

3goldx-kopie
GOLD, GOLD, GOLD! Vriendinnen Sylvia Bruens (r) & Mova Maron (l)

 

img_0274
Justine Pelmelay & Ingrid Simons

 

img_0272
Annette Wijdom, Tatjana Simic & (DC sales) Ger Valkenburg

 

Rolf Sanchez
Rolf Sanchez

 

Alice Zegerius van Beverly Beethoven. Mijn favoriete set van de dag. De parels die terug komen in de kousen. Het kante detail in de rok en de heels met witte accent. De outfit klopte perfect!
Alice Zegerius

 

Cheers Bitches!!

-x0x0- Amy

 

Headline foto credit :  Henk Ros Artfotos

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s