Shoes, Shoes, Shoes!

Een hoop gelegenheden, feestjes, diners en borrels komen er aan, want ja! het is bijna december. But which shoes do I have to wear?!

Er zijn weer veel schoenen trends deze winter, van velvet details naar platformshoes tot David Bowie boots. Hieronder mijn favoriete schoestyles die ik deze periode tegen ben gekomen tijdens mijn werk met DC Models waarmee ik zeker weet dat je deze feestelijke maand doorkomt!

#Her

De velvet touch, ik hou er van deze winter. Het ultieme materiaal die je schoen een warme sfeer geeft. Maar wat deze winter ook kan is socks in shoes. Pak vloekende kleuren of ga voor de tint die past bij je schoen. Socks in shoes een overload aan cuteness, maar waar ik op een of andere manier vooral aan word herinnerd bij deze trend zijn de oude schooldays. Nu we toch terug in de tijd gaan. We kennen allemaal de stiletto’s van de Spice Girls en David Bowie nog wel en ja ik spot ze weer overal! Zo ook bij Marc Jacobs die de socks in shoes trend heeft gecombineerd met de reusachtige schoenen. Deze look geeft je toch een kick! Darkness, cuteness, history & 2016/2017 in een. Wat mij  nog meer een kick geeft zijn de overknee’s. Te vinden in alle kleuren, maten en patronen, maar deze Givenchy laarzen met open teen geven  mij helemaal een adrenaline boost. The power of a independent women, als je een schoen moest samenvatten zou ik deze samenvatting aan deze geweldige overknee’s hangen. Glamour, shiny, silver&gold, de metallic look. Wat ben ik blij dat deze trend een extra seizoen mag draaien, want dat extra stukje glamour en chique kunnen we goed gebruiken tijdens de party’s en diners van de december maand. Velvet, socks in shoes, David Bowie booties, oveknee’s en metallic stuk voor stuk zijn eigen charme, maar wat zeker zijn charme blijft houden zijn de heels met puntneus. Een klassieker wat mij betreft die vrouwelijkheid uitstraalt. Jimmy Choo laat deze vrouwelijkheid nog wat extra stralen met de waanzinnige glitters.

screenshot_2016-11-26-13-22-43-1screenshot_2016-11-26-13-55-37-1

screenshot_2016-11-26-13-59-17-1screenshot_2016-11-26-13-49-18-2

screenshot_2016-11-26-14-01-38-1   jimmy

 

#His

De heren mogen niet ontbreken ook jullie kunnen veel variëren. Naast de eindeloze sneakers, mogen ook jullie spelen met platforms, maar ook de loafers zijn helemaal hot. Zelf vind ik ze enorm sexy staan bij mannen en chique. Ook de booties doen het bij mannen goed en maakt een outfit nog stoerder en fashionabel. Balmain doet er nog een extra metallic detail bij en het maakt het stoer, fashionabel & chique.

screenshot_2016-11-26-14-28-22-1  screenshot_2016-11-26-14-29-11-1

screenshot_2016-11-26-14-09-59-1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s