DC Mannequin Challenge

Na planking, the Ice Bucket Challenge en Harlem Shake is er een nieuwe social media hype the Mannequin Challenge. Voor iedereen die de afgelopen weken onder een steen heeft geleefd. De bedoeling bij the Mannequin Challenge is dat iedereen doodstil blijft staan terwijl de setting wordt gefilmd. Ze zeggen dat het fenomeen is gestart door studenten van een High school in Florida en al gauw gingen meerdere filmpjes online. Cleveland Cavaliers zette samen met Michelle Obama een geweldige Mannequin Challenge neer in het witte huis en ook Renaldo, James Cordon, Hilary Clinton, Adele en Destiny’s Child namen de Mannequin Challenge aan.

james_corden-1 lebron-michelle

Ook wij doen graag mee met de nieuwe social media hype en gingen afgelopen dinsdag de Challenge aan met alle cursisten tijdens onze wekelijkse modellencursus. Deze les bestond uit workshops die werden gegeven door Vanessa hairstylist en eigenaresse van Yorimage Breda, Helene huidspecialist en eigenaresse van La Ligne de Beaute en Marlyn tandarts die alle verstand heeft van mondhygiëne en cosmetische tandverzorging.

Vanessa gaf aan de cursisten advies welk kapsel het beste bij de persoon past en met welk kapsel je het beste op de markt ligt in de fashionwereld. Zelf heb ik bijvoorbeeld extreem blond haar. Mij wordt geadviseerd om mijn haar nooit te kleuren. Mijn extreem blonde haar is mijn handelsmerk in de modellenwereld. Wel heb ik verschillende soorten modellen gehad, maar toch val ik met lang haar het beste in de markt.  Helene gaf per huidtype aan hoe de cursisten hun huid moeten verzorgen in de modellenwereld en maakten kennis met IPL. Doordat ik ’s morgens en ’s avonds mijn gezicht schoonmaak en de crème gebruik voor mijn huidtype blijft mijn gezicht er gezond uitzien en heb ik vrijwel geen last van oneffenheden. Dat is natuurlijk bij iedereen verschillend. De een heeft meer last van oneffenheden dan de ander, maar door de juiste verzorging kun je dit echt in balans brengen. Ik kan bijvoorbeeld wel last hebben van een droge huid vooral in de herfst en winter maanden, daarom gebruik ik op advies maskers op mijn huid extra te voeden tijdens de koude maanden. Marlyn gaf voorlichting over een goede mondhygiëne. Als model/hostess is het erg belangrijk om goed verzorgde tanden te hebben voor shoots en runway en een frisse adem om bijvoorbeeld als hostess mensen te woord te staan. Ook gaf het DC team techniektraining en namen de maten op. Freeze!!! Tijd om deze workshops vast te leggen doormiddel van de nieuwe trend, The Mannequin Challange. I like it!

Credits to Melle & Ger

-xoxo- Amy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s