Caroline Biss

Afgelopen weekend was het Open House by Caroline Biss in Nederland. Tijdens de open house days kun je genieten van de nieuwste party en cruise collectie onder het genot van champagne en een DC Models mannequin bewonderen die de collectie voor u presenteert. DC Models levert al jaren de mannequins voor de open house days bij Caroline Biss en zodoende ging ik samen met de eigenaren van DC Models afgelopen zaterdag op Caroline Biss tour om ook de nieuwste collectie te bewonderen en de store managers te ontmoeten. We begonnen in Rotterdam en eindigde in Laren.

Helaas was het niet mogelijk om alle vestigingen mee te pakken. Caroline Biss ligt verspreid door heel Nederland misschien kan ik beter zeggen door heel de BeNeLux en tot kort ook gevestigd in Duitsland. Onze modellen waren te vinden in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Laren, Maastricht, Rotterdam, ’s Hertogenbosch en Utrecht. Met onze Caroline Biss tour van afgelopen zaterdag gingen we langs de vestigingen Rotterdam, Haarlem, Amsterdam en Laren. We werden ’s morgens al warm ontvangen door Babette de store manager van Rotterdam. Wat een leuke, gezellige en spontane vrouw. Heel enthousiast en dat bracht ze ook over op haar klanten. De modellen waren volgens Babette een aanvulling van het weekend. Ik vond het er ook compleet uitzien. Model Lotte zag er prachtig uit in een setje uit de feest collectie. Dat is ook het eerste wat ik zei tegen haar toen ik binnen liep. Een chique maar stoere halflange kanten a-lijn rok met pailletten, gecombineerd met een top van de zelfde stof. Een outfit die ik zelf ook zou dragen. Ik ben helemaal fan van de halflange rokken en jurken. Het is super vrouwelijk en chique sexy. De pailletten maken het helemaal af, net dat extra glimmertje waarmee je de show steelt op een avond.

rotterdamcb1 rotterdamcb3rotterdamcb2

Door naar Haarlem waar de schoonheid Rosanne op dat moment stond in een multi color dress. De manier waarop Caroline Biss de kleuren goud en zilver heeft verwerkt in hun party collectie vind ik subliem. Veel vrouwen vinden de kleuren net te uitdagend. En dan ook nog eens goud en zilver bij elkaar, wow! Maar nee, de combinaties zijn perfect. Het blijft voor het oog een subtiele klassevolle look, maar net de kleuren goud en zilver geven de outfit nog meer glamour. En ook de store manager Shirley geeft de Caroline Biss winkel in Haarlem net dat extra stukje glamour. Een vrouw die alle takken van de fashion wereld heeft gezien het straalt er van af net als de collectie van Caroline Biss die de winkel doet stralen.

haarlemcb2 haarlemcb3

haarlemcb1

Onze volgende stop was de Caroline Biss winkel in Amsterdam, gevestigd in de PC Hoofdstraat. Waar store manager Nelleke samen met haar team een feestje maakt in de winkel net als de collectie. Model Anouk droeg op het moment dat wij er waren een off white high waist wijd uitlopende broek. I love these trousers. Je zag ze van de zomer al veel voorbij komen, maar ook deze winter zijn de brede elegante broeken helemaal hot. Ook bij Caroline Biss zijn ze verkrijgbaar in meerdere kleuren gecombineerd op een chique, feestelijke of sportieve manier. Alles is mogelijk met deze broeken van nu. P.s. Bedankt voor de leuke suprise die ik mee kreeg Caroline Biss Amsterdam.

amscb3 amscb2

amscb1

En door naar ons laatste bezoekje de Caroline Biss store in Laren. We kwamen denk ik in de spits binnenvallen, wat was het daar druk. Dat was natuurlijk alleen maar een goed teken. Goodjob Shereen, model Karlijn en Caroline Biss team Laren!

larencb3 larencb2

larencb1

Ik vond dat de Caroline Biss open house days precies op de goede dagen vielen. Iedereen heeft zin om een nieuw setje voor de feestdagen te halen en ik weet zeker dat je met een outfit van Caroline Biss zal schitteren. Deze items zijn een van mijn favoriete van de nieuwe collectie en behoren zeker tot mijn verlanglijstje:

cb-kanten-broek
De baggy kanten broek met pailletten. Stoer, classy, glitter & glamour. Ik houd ervan!!!
cb-gold-dress
aansluitende kanten jurk met gold coating. Chique met prachtige details and I love the golden touch!
cb-overknee1
De overknee’s een item die sowieso in je kast thuishoort. Ik ben helemaal fan van de dierenprint detail!

 

cb-jas
Halflange rechte jas in jacquard, 3/4 uitlopende mouwen. De zilverensprankeling doet de mantel stralen!

Caroline Biss

En natuurlijk ook de fashiongroetjes vanuit Arnhem, Den Haag, Maastricht, ’s Hertogenbosch en Utrecht.

arnhem-cb den-haag-cb maastricht-cb utrecht-cb

Een geslaagde Open House Weekend @ Caroline Biss. Daar proosten we op, CheersBitches!

cbpresent

-xoxo- Amy

Een gedachte over “Caroline Biss

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s