Flashback’16

Halloween is voorbij en iedereen switch naar de laatste maanden van het jaar. De gezellige, knusse, wintermaanden. De maanden van Sinterklaas en Kerst. En de maand dat we gedag zeggen tegen 2016 en 2017 verwelkomen.

DC Models is al in volle gang bezig met 2017. Zelf ervaar ik nooit dat we van het ene jaar in het andere jaar stappen. Alles gaat door. 1 Januari word ik net als iedere andere dag wakker, misschien staat die dag wel vast dat ik met een kater wakker word, but it’s just an ordinary day. Waarom zou ik dan uitgerekend op 31 december of 1 januari een terugblik geven over alle producties die ik met DC Models in 2016 heb gedaan?

Door de grote hoeveelheid producties die DC Models per jaar wegzet ben ik echt van dag op dag gaan leven. Ik heb heel ouderwets nog zo’n leuke papieren agenda waar ik iedere dag in zie wat ik ga doen. Als ik terug kijk in mijn agenda van de afgelopen maanden was dat heel veel. En ik weet ook dat de vermoeidheid soms toesloeg, maar tijdens het schrijven van deze blog en het terug halen van foto’s en herinneringen van opdrachten en producties besefte ik waarom ik dit werk zo leuk vind en waarom ik als de vermoeidheid toeslaat doorga. Want van de opdrachten en producties van DC Models krijg je energie, voel je je happy en mag ik in mijn handjes klappen met een leven zoals dit.

Ik ben het hele land doorgereisd en buiten de grenzen. Je komt op plekken waar je anders nooit zou komen. Ik heb een doel, DC Models heeft een doel. Op nog meer plekken te komen, in nog meer landen producties weg te zetten. Met de energie die ik krijg van DC Models, omdat DC Models zo’n grote wilskracht, zoveel ervaring, kennis en identiteit heeft weet ik dat ik mijn doelen bereik. De foto’s zeggen genoeg, zo geniet ik iedere dag op een andere manier van het DC Models leven.

 

13731542_1037772732975204_2643922236720978797_n 13880355_1050239815061829_7492782251565313275_n nes

 

CheersBitches!!!

-xoxo- Amy

Een gedachte over “Flashback’16

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s