DC Models @ Ibiza update!!!

Voor DC Models gaat het werk in Nederland door, maar ook in Ibiza. Deze week werkt het DC team op het eiland voor het nieuwe seizoen.

De Fall/Winter collecties 2016 zijn in volle gang geshowd en voor we het weten zitten we al weer in 2017. 2016 was een top jaar voor DC Models @ Ibiza. We hebben veel producties weggezet waaronder, de show op Atzaro, de show op  Nikki Beach en de commercial voor het Hard Rock Hotel. Maar ook in 2017 moet er handel binnen komen, dus nee, geen ‘lean back’ op het strand. They have work to do.

dcmodelsibizafolder

Ger is degene die ontzettend veel klussen binnen haalt. De manier waarop hij zich zelf blijft en zo mensen inpalmt, is voor mij een gave apart.  Ook nu mag ik al met jullie delen dat DC Models @ Ibiza al enkele shows voor in 2017 in kaart hebben gebracht met zakenrelaties op het eiland.

zakendinner

Dyon het creatieve brein kan in een oogopslag zien wat goede locaties zijn voor nieuwe shoots en shows. Het knappe is dat hij meteen een idee / plaatje in zijn hoofd heeft, hierdoor zijn er al weer prachtige locaties gespot voor het nieuwe seizoen. 2017 HERE WE COME!

omgebind

omgeving-2

omgeving-3

Dutch designers worden steeds groter. Door de nieuwe ideeën, creativiteit en sales van DC Models wil DC Models @ Ibiza volgend seizoen nog een extra stukje Nederland mee nemen naar het eiland. De top van de dutch designers moeten ook volgend seizoen op het populairste Summer eiland aanwezig zijn.

In de dagen dat ik aanwezig was op het eiland voor de show op Atzaro heb ik ook een middag geshoot voor het nieuwe merk Iconic&Ironic. Samen met het DC team, model Richard en natuurlijk onze fotograaf Daan van Stek mocht ik de nieuwste accessoires lijn van Iconic&Ironic shooten op het dakterras van het kantoor DC Models @ Ibiza. Ik geef die Spaanse groot gelijk dat ze een siësta houden. Wat was het heet in de middag op het dak. But show must go on. Er zit overigens maar 24 u in een dag en met de Nederlandse mentaliteit of ik kan beter zeggen met de ‘DC Models mentaliteit’ moet je elke minuut benutten. Met de omgeving die we hadden had het DC team weer super ideeën om de accessoires te fotograferen. Met bijvoorbeeld tientallen Cava kurken creëerden we een shot waar de armbanden perfect in uitkwamen. De accessoires associëren naar hun qoute: ‘Born to be different’. Now available online – http://www.iconicandironic.com

back ii

ienikurk ieni

dak

De mannen zitten nog een paar dagen op Ibiza samen met onze vaste collega op het eiland Syl en wij bereiden ons langzaam weer voor op de koude, regenachtige herfstdagen. Maar ook Ibiza sluit langzaam weer de deuren en bereiden zich voor op de wintermaanden. De closing party’s van ibiza zijn bijna voorbij. Het DC team pakt er nog een enkeling mee en zullen vanaf volgende week zich toch ook echt weer moeten overgeven aan de koude dagen. Nikki Beach Ibiza is al rustig in winterslaap. Hoe levendig, luxe en sfeervol het in de zomermaanden is, hoe kill, gesloten en afgelegen het in de wintermaanden is.

nikki nikkiup

Ik kan niet wachten om weer terug te keren naar Ibiza. De klussen die ik daar gedaan heb waren fantastisch. Gelukkig zit ik tot aan Ibiza niet stil en zijn er genoeg andere klussen de komende maanden. I love every single job I do for DC Models. See you in a few months Ibiza! Cheers to that Bitches!! 😉

screenshot_2016-10-23-17-34-52-1

-xoxo- Amy

Een gedachte over “DC Models @ Ibiza update!!!

  1. Amy. Weer een prachtig terugblik en hoopvolle blik naar het volgend jaar!. Edith en ik hebben met heel veel plezier de shoot in het Hard Rock Hotel allengs doen. Super was het. Complimenten voor het team DC Models. Alle complimenten voor Syl. Verrassend dat Ger en Vanessa die dag op de set langs kwamen . Top! DC Models!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s