DC Hospitality

Moerdijk en Made enkele plaatsen waar DC Models vandaag actief was. Naast catwalk en fotografie levert DC Models ook veel hospitality werk. Op haven- en industrieterrein Moerdijk vond vandaag de ‘Open Haven dag’ plaats waar een hostessteam van DC Models te vinden was.

Vandaag ging ik mee met een hospitality team van DC Models. Zelf doe ik voornamelijk veel fotografie en catwalk, maar DC Models is zo allround dat ik ook zeker uit eigen ervaring deze blog wilde vastleggen. We hadden van te voren onze hostess outfit gekregen met een uitgebreid draaiboek over de dag zelf. Het was een heel ander draaiboek dan ik gewend ben van shows. Er stond veel meer informatie in over dingen die je moest weten over de ‘Open Haven dag’ zelf. Als hostess moet je inzetbaar zijn voor alles, als de klant wil dat je uitleg gaat geven over bezienswaardigheden die plaatsvinden op het evenement, geef je uitleg over de bezienswaardigheden. Maar ook moet je bijvoorbeeld verstand hebben van de registratieprocedure en scanners. DC Models zorgt er altijd voor dat het hostess team door middel van outfits en accessoires een eenheid is. Hierdoor val je op bij de bezoekers, maar zorgt er ook voor dat de bezoekers alle vragen kunnen stellen die je maar kan bedenken. Daarom was dus dat uitgebreide draaiboek zo belangrijk.

Om 7.30 uur kwamen de eerste shift hostessen binnen. Na een briefing ontvingen ze vanaf 08.00 uur de eerste bezoekers bij de registratiebalie. ‘Open Haven dag Moerdijk’ wilde de bezoekers kennis laten maken met de vierde zeehaven van Nederland. Door veel activiteiten waaronder een rondvaart door het havengebied, een bus tour over het terrein en stands van gevestigde bedrijven van het terrein, kwam je er achter hoe ze daar te werk gaan en welke mensen er werken op haven- en industrieterrein Moerdijk.

Om 12 uur begon ik met werken. Ik mocht bij de registratiebalie staan en vanaf die tijd stonden er ook dames bij de informatiebalie, er stond een hostess tickets te controleren bij de rondvaartboot en gastvrouw Thea verzorgde de informatie over de bezienswaardigheden tijdens de bus tour. We hebben deze dag rond de 2500 barcodes gebliept, geregistreerd en bezoekers doorverwezen naar bepaalde rondleidingen.

 

regristratiebali9e
Registratiebalie team
bustour
DC hostess Thea en de bus tour chauffeur. De ‘Theo & Thea’ van Open Haven dag 2016

 

informatiebalie
de informatiebalie dames
afterwork

Ik vond het mooi om te zien dat het DC hostess team op een oppervlakte van 2635 hectare ingezet was en op ieder moment klaar stond voor de bezoekers. Dit werd zeker gewaardeerd, want we hebben veel complimenten gekregen van de bezoekers over onze vriendelijkheid. Respect voor het DC hostess team, een veelzijdig beroep en met een grote verantwoordelijkheid.

Meestal sluit ik een klus af met een borreltje ‘I love wine’, maar vandaag sluit ik af met de knapperds Vanessa en Rosalinde die een show hadden bij Peter Fashion & Trends Made.

 

nes-roos

Oke, tijdens het schrijven van deze blog genoot ik wel van een wijntje. Dus vooralsnog,

Cheers Bitches! Have a nice Saturday night.

-xoxo- Amy

 

 

 

 

Een gedachte over “DC Hospitality

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s