Couture night Goes

Goes heeft zichzelf afgelopen week op de kaart gezet als een van  de hot up-coming modesteden in Nederland! Startend met een spectaculaire couture show met  als hoofd designer Addy van den Krommenacker. De couture show is de eerste in een reeks van velen die zich vanaf nu jaarlijks gaat herhalen in Goes waar er telkens een bekende ontwerper centraal zal staan.

DC Models verzorgd dit evenement en zo ook de show met designer Addy van den Krommenacher. De doorpas van de jurken vond in de middag plaats. Alle modellen werden backstage geroepen, en zo werden door Addy zelf de juiste jurken verdeeld onder de modellen. Ook had hij een winkel aan hakken bij en zochten we per jurk de juiste hak eronder. Wanneer je je hele outfit aan had, draaide je nog een rondje voor Addy ter goedkeuring. Het moest perfect zijn.

De make-up werd gedaan door Mariska de Jong en de haren door Ronald Genefaas. 20 Modellen in 4 uur, het was een hele opgave, maar de stress backstage zijn deze professionals wel gewend. De look zag er prachtig uit!

img_0519 img_0520img_0522 img_0521

De couture show werd gehouden in de majestueuze Maria Magdalenakerk te Goes. Bij de entree werd je verwelkomt met een amuse. Om 19.30 kon iedereen plaatsnemen langs de catwalk en begon de pre-show met de plaatselijke mode-merken in Goes. Ook deze show was in handen van DC Models. Door het grote aanbod kledingmerken in Goes, zag je veel moois voorbij komen in de pre-show, waaronder Tod’s, Hogan, Kenzo, Etro, Philipp Plein, Elisabetta Franchi en Louis Vuitton. Voor de DC Models modellen was het flink aanpoten. 1 Minuut om je om te kleden en je weer in de lijn te voegen om de catwalk opgestuurd te worden. Gelukkig zijn wij het gewend en hebben wij bij iedere DC Models productie een professionele coördinator backstage die zorgt dat de show juist verloopt.

De Addy girls werden in de jurken geholpen en de laatste finishing toutch aan haar en make-up werd gedaan. 20.30 Uur werd de show geopend met de Ready to wear Capsule collectie ‘Forest’ van Addy. Waarna vervolgens de couture collectie Alta Moda Roma werd geshowd, waar de kleuren khakigroen, hemelsblauw, rood en beige/nude centraal staan. De creaties die geïnspireerd zijn op “de tuin der lusten” van Jheronymus Bosch kwamen letterlijk tot leven op de catwalk. De Nederlandse en Italiaanse werelden kwamen samen, zo ook in de Maria Magdalenakerk te Goes.

 

2kl tuin_der_lusten_detail-820x425

img_2294 img_2216

5kl 6kl 16kl

19kl 27kl 17kl

Processed with Snapseed. 22kl-kopie

img_2820-kopie img_2911

img_3643 img_3642 img_3641

-x0x0- Amy