Atzaro Ibiza

Deze zomer was DC Models te vinden op Ibiza! DC Models mocht met een modellenteam het grootste Fashion Festival van Ibiza lopen op Atzaro. Voor degene die Atzaro niet kennen, het programma de Beste zangers van Nederland wordt daar opgenomen. Je kan dus begrijpen dat het erg moeilijk is om daar tussen te komen,  but all the credits goe to our salesmanager Ger, because he did it!

23 juli – 2016

Aangekomen op het mooie Ibiza. Wat werden we goed opgevangen door Dyon ‘the big boss of DC Models’, Ger ‘the best salesmanager of DC Models’ en Sylvia ‘onze collega op het party eiland en ons kantoor op Ibiza’. We arriveerden bij een prachtige villa waar we de komende 5 dagen vertoefden buiten werktijden. Onder het genot van de Spaanse tapas namen we de draaiboeken door voor de komende dagen en proostten we op een fantastische show. Cheers Bitches!

fincavilla                                                                                                    aankomst-ibiza-zw

 

24 juli – 2016

Fittingday! Om 10.00 uur werden we verwacht op Atzaro om de kleding door te passen voor de show. ‘Wauw’ wat is het mooi daar! De eerste designer was gearriveerd, en zo konden we de eerste fitting doen.  Zoals jullie weten, Spanje is tranquilo, maar wij hadden niks te klagen. We wachtten op de andere fittings van de andere designers in de mooie, prachtige hemelbedden van Atzaro, met een geweldig uitzicht. God, I love my job! Rond 20.00 uur waren alle fittings klaar en werden we uitgenodigd door DC Models voor een diner. We hadden tenslotte een jarige in ons midden en dat kon DC Models niet zomaar voorbij laten gaan. Deze avond werd geproost op Fem, happy birthday girl!

boys-zw roos-en-fem-doorpas-zw

doorpas-roos-zw hemelbed-zw

 

25 juli – 2016

Shootingday! De finca vroeg, vroeg in de morgen. Het perfecte ochtendlicht, een prachtige finca met uitzicht op de bergen, onze enige echte DC Models fotograaf Daan van Stek en internationaal fotograaf Arno Lippert, de geweldige collectie, het DC Models team en de modellen. Yes it’s shootingday, le’t’s go! Doordat DC Models hele goede contacten heeft op Ibiza hebben we deze dag geshoot voor de merken Diesel, Charo Ruiz Ibiza, Isla Ibiza Bonita en Body Engineers. De omgeving en het professionele team leidden ertoe dat je je zo kon inleven voor het perfecte shot. Het was een lange dag, maar wederom hadden we weer niks te klagen. Ik ken geen een andere agency die zo goed met de modellen omgaat.

 

rosanneshamysh

roosshmedlonshfemkeshjasonshrichardshfloorshwoutershdaansh

 

26 juli – 2016

Showday!  Alle ochtendrituelen werden weer gedaan. Maskertjes op, zwemmen, nog even wat trainen, douchen. Yes we are ready, because it’s 26th of July, Yes it’s showtime. 17.00 uur kwamen we aan bij Atzaro. Meteen mochten we in de haar en make-up, de collectie werd bij ons aan gedaan en toen tikten het 19.30 uur aan. The show begins. Met een spectaculaire opening van World Family Ibiza, werden vervolgens de prachtige ontwerpen van La Galeria Elefante by Victoria, Aquamarine Ibiza, Flipflop and Treacle, Belén Boheme, Sacredlove Child en Karma of Charme Ibiza geshowd. Cheers, het was een super show!

medfll-zw                                                                            schedule-zw

img_8404img_8046img_7717img_8114img_7983img_8191img_7604img_79204

img_8688img_8551-carosel-site

img_7458img_7503

img_9580

 

-x0x0- Amy